Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 236 m²
Építési állapot használt
Építési mód YTONG
Szobák száma 4+3 félszoba
Telek terület 2000 m²
Parkolás nincs
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült 1997
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Százhalombattán, panorámás, 2 szintes családi ház, alsó szinten 1 nappali + 2 szoba, összkomfort, felső szinten 1 nappali és 3 hálószoba, összkomfort. Az ingatlan teljes tetőfelújítást kapott 2018 májusában. Az ajtók és ablakok borovi fenyőből készültek, kiváló állapotban vannak. A burkolatok parafa és hidegburkolat, mely alatt padlófűtés található. A telek (megosztott) felső részén konyhakert és gyümölcsös található (1000 nm), amin egy család sok-sok mindent meg tud termelni.

A ház körül igazi, "felfedezésre váró dzsungel" van, ami megannyi lehetőséget és kihívást kínál egy gyerekekkel érkező család számára. De egy, az üzleti életben megpihenni vágyó családot is remekül kiszolgálhat. Aki ide költözik, szinte mindig "szabadságon" lesz, egy igazi "béke szigete"!

Az ingatlan összeköltözős, családos jellegét nem kell hangsúlyozni. A befektetői oldal szempontjából azonban már színesebb a kép. Amennyiben a két külön bejáratú rész között megosztásra kerül a víz, villany, gáz, már önálló részként kiadhatóvá válik külön-külön is. Az egyik részbe beköltözve, a kiadott rész bérleti díjából fedezhető egy hiteltörlesztés - amennyiben szükséges -, illetve komoly pénz kerülhet a család kasszájába. Amennyiben az egész ingatlan kiadásra kerül, a befektetés várható eredménye adózás után mintegy 5 % körül alakul. A befolyó havi bérleti díj feléből már megfinanszírozható egy 30-35 millió forintos, fix részletű, kamatmentes, 4,5 millió forintos állami támogatással épülő új építésű ingatlan.A város "igazi kisvárosi" jegyeket hordoz, nyugodt, békés, biztonságos környezet. A város tiszta, gondozott, ápolt. Az egész éven át tartó rendezvénysorozatok, nemzetközi folklór fesztivál, a sok-sok sportolási lehetőség, szinte lehetetlen mindent felsorolni. Számos általános iskola, bölcsőde, óvoda, középiskola, zenei és művészeti iskola, szolgáltatások széles tárháza, magas szintű egészségügyi ellátás, jellemzi ezt az igazán élhető, családbarát városi hangulatot.

Az ingatlantól 2 percre áll meg a helyi autóbusz. A városközpont gépkocsival 6-7 perc, a kompkikötő 3 perc. Budapest közelsége, gyors elérhetősége, a jó közlekedési lehetőségek, autópálya a város mellett, szinte karnyújtásnyira hozza az ország más vidékeit is.

Az ingatlan, a település óvárosi részén található, nem mesze a város, bronzkorig visszanyúló, történeti emlékparkjától. Az országnak ezt a vidékét évezredek óta lakják. A római korban Matrica néven katonai tábor volt a város területén, mely a Duna partján húzódó határt, a limest védte.

Ár

Irányár 68 millió Ft (288 000 Ft/nm)

Érdeklődni

Iroda Korrekt Iroda
Név Zárai Tamás
Telefon +36 30 977 Mutasd
Email zarai.ingatlan.hitel@ Mutasd